Loading…

KVALITETA IN ZNANJE

Pozdravljeni in dobrodošli na spletni strani računovodskega servisa Registrator
Zakaj izbrati nas

O podjetju

Želite kvalitetno, urejeno in ažurno računovodenje? Tu smo za vas!

Ponosni smo na to, da smo eno izmed uspešnih družinskih podjetij in da smo skozi leta rasli in postali eno izmed večjih računovodskih podjetij v Sloveniji.

Ključnega pomena za našo uspešnost in prepoznavnost so:

  • strokovnost naših zaposlenih
  • tesno sodelovanje in odnos z našimi strankami
  • napredna in zanesljiva IT podpora

 

V prvi vrsti kvaliteta storitev

Strokovna kompetenca in hitra odzivnost na zahteve strank sta temelja naše družbe. Naši strokovnjaki, dolgoletne izkušnje in nepopustljiva zaveza k opravljeni kvalitetni storitvi vam dajo vse kar potrebujete za dober sistem računovodenja.

 

Poudarek na ljudeh

Naši zaposleni so biser naše družbe. Naše sposobnosti in znanja so različna in izkoriščamo možnost, da usmerimo zaposlene v področja, ki jih zanimajo in kjer blestijo. S projekti kot so Družini prijazno podjetje in Na mavrici zdravja uvajamo ukrepe, s katerimi zaposlenim naredimo prijetno delovno okolje.

 

Podkrepljeni z znanjem

Podlaga vsega kar delamo – skozi vsako storitev in vsako dejavnost – je, da uporabljamo izpiljeno strokovno znanje, ki zagotavlja hitro in visokokakovostno opravljene storitve. Stalno razvijamo nove načine in postopke, da pridemo do novega vpogleda v dogajanja in do svežih idej.
 

Problemsko naravnani

Problemsko orientiran način opravljanja storitev pomeni, da prisluhnemo stranki o njenih najbolj kompleksnih izzivih in ostalih poslovnih operacijah. To nam omogoča, da izberemo primerno svetovanje, ki bo stranki v pomoč pri uresničevanju strateških ciljev.

Dolgoletno sodelovanje z zunanjimi svetovalci in revizorji:

  • Deloitte Slovenija d.o.o.,
  • KPMG Slovenija, d.o.o.,
  • Rödl & Partner d.o.o.,
  • Simič & Partnerji, d.o.o. in
  • KF Finance d.o.o.

CEO: Špela Kumelj, spela.kumelj@registrator.si
AO: Teja Kumelj, teja.kumelj@registrator.si